top of page

"Zamilované vzlety: Když se Svatý Valentýn setká s nespoutanou touhou a vášní "


Historie svatého Valentýna sahá až do starověkého Říma. Podle jedné verze byl svatý Valentýn římský kněz, který žil ve 3. století našeho letopočtu. V té době císař Claudius II. zakazoval mladým mužům uzavírat manželství, protože se domníval, že svobodní mládenci se lépe hodí pro vojenskou službu. Valentýn, který toto nařízení považoval za nespravedlivé, tajně prováděl svatební obřady pro zamilované páry.


Když se to provalilo, byl Valentýn zatčen, uvězněn a nakonec popraven.

Podle legendy napsal před popravou vzkaz dceři žalářníka, do níž byl zamilovaný, podepsaný "Od tvého Valentýna". Tento vzkaz je považován za první "valentýnku".

Vzpomínka na svatého Valentýna přetrvala staletí. Ve středověku začal být považován za patrona zamilovaných a jeho den, 14. únor, se tradičně slaví jako Valentýn. Tento den se stal symbolem romantické lásky, při níž si lidé vyměňují přáníčka, dárky a tráví čas se svými blízkými, na počest jeho statečnosti a oddanosti lásce slavíme Valentýna, den plný vášně a něhy.


V našem butiku se inspirujeme tímto duchem lásky a nabízíme nádherné kolekce spodního prádla, které podtrhují krásu a jedinečnost každé ženy. Rádi vám pomůžeme vytvořit jedinečný vzhled, který vyjádří hloubku vašich citů a dodá jiskru vašemu romantickému večeru. Každý zamilovaný pár si přece zaslouží nezapomenutelné chvíle plné lásky a obdivu. Objevte sílu a magii svůdného spodního prádla, které promění každý váš den v něco skutečně kouzelného."



Valentýn je nejen svátkem zamilovaných, ale také příležitostí znovu objevit kouzlo smyslnosti a vášně.


V KinkyAmour vám nabízíme jedinečné způsoby, jak tento den a valentýnskou noc učinit skutečně výjimečnými.

✨ Naše exkluzivní sady spodního prádla nebo doplňků pro vášnivé hrátky jsou spojením elegance, pohodlí a svůdnosti.

Jsou ideální pro vytvoření nezapomenutelné atmosféry tohoto večera!

Valentýn může být i pro vás svátek příležitostí, jak znovu definovat a obnovit svou lásku, vdechnout jí nový život.

A co může být lepšího než přidat do tohoto výjimečného dne špetku hravosti a svádění?

🎭 Spodní prádlo na hraní rolí v KinkyAmour je vaší pozvánkou ke hře a fantazii. Ciťte se jako hrdinové svého vlastního milostného příběhu, otevřete si nové obzory vzájemného působení a přitažlivosti.

Společně můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle plné radosti a vzrušení.



💌 A nezapomeňte na drobné detaily, které udělají váš společný večer výjimečným.

Voňavé svíčky, intimní kosmetika, tichá hudba, lehké občerstvení - to vše vytvoří dokonalou kulisu pro váš romantický večer.



Dopřejte sobě i svému partnerovi dosud nepoznané kouzlo svátku Valentýna za pomoci sexy kousků z některé z našich exkluzivních kolekcí.



Dovolte nám vykouzlit společně s vámi z letošního Valentýna ten nejromantičtější a nezapomenutelný den!



94 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page