top of page

Sjednocení elegance a adrenalinu: Módní přehlídka v Moon Clubu

Aktualizováno: 16. 11. 2023

Ve čtvrtek večer se Pražský Moon Club stal svědkem neobyčejné události, která otřásla koncem letošní motoristické sezóny. KinkyAmour, známé pro svou odvážnou a nekonvenční estetiku, uspořádalo exkluzivní módní přehlídku spodního prádla, která následovala po zakončení sezóny motoristického sportovního klubu Effective Racing




Hezké a sebevědomé modelky se na přehlídce představily v menším, avšak nesmírně zajímavém výběru toho nejlepšího spodního prádla, který zaujal každého přítomného. Přestože se jednalo o kompaktní akci, byl výběr opravdu bohatý a nápaditý. KinkyAmour dokázalo propojit svět motoristického sportu s prvotřídní módou, vytvářející nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné.




Pro ty, kteří byli překvapeni a nadšení z prezentovaných kousků, máme dobrou zprávu. Již nyní můžete nahlédnout do nově otevřeného showroomu KinkyAmour v nákupní galerii Pasáž Černá Růže na Příkopě v centru Prahy. Tento showroom nabízí nejen příležitost vidět a vyzkoušet si tyto unikátní kousky, ale také je zakoupit a rozšířit tak svou kolekci odvážného spodního prádla. Neváhejte a rezervujte si svůj termín na privátní shopping.



Effective racing fashion show at moon club Prague
KinkyAmour Moonclub fashion show

Pár momentů z této nevšední přehlídky můžete shlédnout zde na našem oficiálním webu a našich sociálních sítích. Fotografie zachycují atmosféru, krásu modelů a samozřejmě i samotné kousky, které si můžete oblíbit. Připojte se k nám na cestě za světem extravagantní módy a nechte se unést smyslným spojením motoristického ducha a odvážné elegance KinkyAmour.




Těšíme se na vaši návštěvu v našem showroomu a doufáme, že jsme vám přiblížili alespoň něco z magie, kterou jsme včera večer vytvořili v Moon Clubu. Díky všem, kteří se s námi podělili o tento nezapomenutelný zážitek. KinkyAmour – tam, kde se setkává vášeň pro rychlost s vášní pro módu.




1 625 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page